A megrendelések feladása elektronikus úton, az Élet - Erő - Egészség weboldalon keresztül a nap 24 órájában, illetve telefonon, hétköznapokon napközben lehetséges. Hétvégén és ünnepnapokon beérkezett elektronikus megrendelések feldolgozása az azt követő első munkanapon történik. A rendszer a megrendelés beérkezését követően automatikus válaszlevelet küld, ezzel jelezve, hogy a megrendelést fogadta. Ha ez a visszaigazoló elektronikus levél nem érkezik meg Önhöz, akkor a rendelés nem jutott el rendszerünkbe. A megrendelések feldolgozásakor minden esetben, telefonon vagy elektronikus levélen keresztül, egyeztetés történik a vásárlóval, ezért kérjük, hogy rendelésekor telefonos elérhetőséget is adjon meg a gyorsabb ügyintézés érdekében.

Az Élet - Erő - Egészség web áruházban, előre történő átutalással lehet fizetni. Átutalás esetén, a megrendelés fogadása után, ügyintéző kollégánkkal tudja a részleteket  megbeszélni.
Az áruházban feltüntetett árak, érvényes fogyasztói árak. Amennyiben technikai, vagy adatrögzítési hiba miatt, téves ár jelenik meg a web áruházban, az áru elküldése előtt telefonon, illetve elektronikus levélben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek!


A raktáron jelenleg nem lévő, megrendelt termékek ára változhat! Ez lehet áremelkedés és árcsökkenés is. Az árváltozás oka lehet beszállítói vagy gyártói ármódosítás, illetve árfolyam ingadozás is. Minden esetben a személyes visszajelzésben közölt ár a végleges ár! Amennyiben ez a módosult ár nem felel meg Önnek, elállhat a vásárlástól, megrendelését töröljük.

Szállítási határidők:
Amennyiben nem kért házhoz szállítást, a megrendelt terméket, előzetes egyeztetés után veheti át. Ilyenkor számla ellenében történik a fizetés. Házhoz szállítás esetében, átutalással fizető megrendelőink, a pénz megérkezése utáni 14 napon belül kapják kézhez a megrendelt termékeket. Ebben az esetben nincs készpénzfizetési kötelezettség a futár felé.
Ön minden esetben részletes, Áfa-s számlát kap a megvásárolt termékekről.

Szállítási feltételek
Jelenleg a következő lehetőségek közül választhat
1. Házhoz szállítás
2. Személyes átvétel

3. Utánvéttel
Előzetes időpont egyeztetés szükséges!
Minden küldeményben Áfa-s számlát küldünk, amely a szállítási költséget is tartalmazza. Ha a szállítással vagy a fizetéssel kapcsolatban további kérdése van, forduljon kollégáinkhoz bizalommal a következő elérhetőségeken:
Szabó Éva        Tel.: 06 20 66 24 118