Köszöntjük Önöket az Élet-Erő-Egészség oldalán


Szabó Éva vagyok 1995. évben és 1996. évben vizsgáztam természetgyógyászatból.
Az első éveimet Iridiológus mellett töltöttem Budapesten, későbbiekben saját lábamra állva Kecskeméten folytattam munkásságomat.

Mondanom sem kell, hogy ez idő alatt nagyon sok olyan emberrel találkoztam akik kevésbé vagy nagyon súlyos problémával küzdöttek.
Láttam nagyon sok dolgot ami megmosolyogtatott mert nem adtuk fel és siker koronázta az eredményt, de volt aki nem fogadta tanácsunkat és nem tudtunk segíteni már. 20 év nem kevés idő amit egy elhivatottságban az ember megtapasztal.

Úgy gondolom, hogy megtisztelő volt számomra az Országos Természet Gyógyászok Találkozója napján, amikor felkértek, hogy beszéljek egy órában és tanácsokkal lássam el azokat az embereket, akik szeretnék, hogy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb élet vegye körül.
Számos egészségügyi probléma keseríti meg mindennapjainkat!

Azzal a céllal alakultunk meg, hogy magasabb szintre vigyük az emberek egészségi állapotát anélkül, hogy bármi fájdalmat vagy mellékhatást okoznánk.
Olyan adottságokkal rendelkező készülékeket és egészségre jótékony hatású táplálék kiegészítőket kínálunk önöknek mellyel egészségesebben és kiegyensúlyozottabban élhetik mindennapjaik kihívásait.

Évek során a visszajelzésekre nagy hangsúlyt fektetve és figyelembe véve a szakmai újdonságokat, hogy beépíthessük az eszköztárunkba.
Számunkra az egyik legfontosabb a prevenció! D e sajnos azonban a mai világban nem törődnek az emberek mindaddig az egészségükkel számos esetben, míg nem jelentkezik valami probléma. Elsősorban erre szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy nincs fontosabb, mint a testi- lelki harmónia. Azonban ha ez nincs meg akkor a szervezetünk figyelmeztet kisebb időnként nagyobb jelekkel, amik észrevételével elkerülhetjük a tartós egészségromlás következményét.

De hogy hogyan is lehet ezt elkerülni? Ebben nyújtunk mi segítséget!
Hatásaik bizonyítottan sikeresek, megbízhatók és az egészségre gyakorolt hatásuk kiváló.

Ha önök belegondolnak, hogy egy egészséges embernek mennyi, de mennyi vágy van az életben, amit meg szeretne valósítani.
Viszont egy beteg embernek csak EGY vágya van az pedig nem más, mint, hogy meggyógyulhasson!
Önöknek remélem életük végéig rengeteg vágya lesz az életébe, amik valóra válnak!
Azonban tenni kell egy egészségesebb kiegyensúlyozottabb életért!