Jogi Információ: Adatvédelem, az Oldal használatának feltételei, Jogi Nyilatkozat, Szerzői Jog


Adatvédelem:

Jogi információA elet-ero-egeszseg.hu személyes azonosításra alkalmas adatokat nem gyűjt. Ezen kívül, az oldal bizonyos részein is gyűjtünk információt, ahol a látogatók kifejezetten és tudatosan bocsátják rendelkezésre az információt, úgy mint ‘Feliratkozás Hírlevélre’ menüpont.

A elet-ero-egeszseg.hu az információkat bizalmasan kezeli, semmilyen formában nem osztja meg más cégekkel és a látogatók e-mail címét sem teszi közzé a www.elet-ero-egeszseg.hu weboldalon.

Az oldal használatának feltételei:

Az oldal tulajdonosa és üzemeltetője: Szabó Éva továbbikakban “tulajdonos” tartja fenn ezt az internetes oldalt az Internet közösség szolgálatára. A www.elet-ero-egeszseg.hu weboldalhoz való hozzáférés és annak használata jelen feltételek, és az összes vonatkozó törvény tárgyát képezi. A tulajdonos jogosult ezen feltételek időnkénti felülvizsgálatára, naprakész állapotba hozva annak közzétételét.

A tulajdonos felhívja az internetes közösséget a www.elet-ero-egeszseg.hu böngészésére és tanulmányozására, személyes tájékozódás, kezelésekre való bejelentkezés vagy a tulajdonossal való kommunikáció céljából.

Jogi nyilatkozat:

A tulajdonos mindent megtesz, hogy pontos és megbízható információk szerepeljenek a weboldalon, de nem vállal garanciát a tartalom pontosságáért. Minden felhasználó egyetért, hogy a weboldalhoz való hozzáférés és annak használata, annak értelmezése a saját felelőssége. Sem a tujaldonos sem bármely más, a www.elet-ero-egeszseg.hu létrehozásában vagy készítésében résztvevő fél nem felelős a weblaphoz való hozzáférésből vagy annak használatából eredő közvetlen, előre nem látott, indirekt vagy büntető jellegű kárért, vagy bármely hibáért vagy mulasztásért annak tartalmában.

Szerzői jog:

A www.elet-ero-egeszseg.hu weblap teljes tartalma (képek és szöveg) szerzői jog védelme alatt áll, és a tulajdonos kifejezett írásos engedélye nélkül semmilyen formában nem terjeszthető, nem letölthető, nem módosítható, nem újra felhasználható, nem újra közzétehető.

Felhívjuk figyelmét, hogy a www.elet-ero-egeszseg.hu weboldalon emberekről vagy helyekről készült képek a tulajdonos tulajdonai. Ezen képek felhasználása vagy azokkal való visszaélés kifejezetten tilos, kivéve a tulajdonos engedélyével. A képek engedély nélküli használata vagy azokkal való visszaélés a szerzői jogról, a védjegyekről valamint a rágalmazásról és becsületsértésről, a titkosságról és nyilvánosságról szóló törvény megsértése, illetve a közlésről szóló szabályozások és rendeletek megszegése.