Az orvostudomány teljesen elutasította az alternatív gyógymódokat de napjainkban  jól megfér a hagyományos medicina és a természetgyógyászat egymás mellett,bizonyára vannak elutasítóak is de most már nyugodtan mondhatjuk kisebb létszámban vannak.


Minek köszönhető? valójában rá kellett jönniük az orvosoknak, hogy igen fontos lehetőséget szalasztanának ki a betegeik érdekében.Számos problémát nem tudnak hatékonyan kezelni sőt maga a szinten tartás is komoly problémákat okoz nem beszélve a mellékhatásokról.
 a Ganoderma lucidum az az magyar néven említve a pecsétviaszgomba bizony nagyon sok egészségügyi problémára jelenthet megoldást.
Kínában több ezer éve használják e növényt és egy igazi kincsnek tartják.A fiatalság forrásaként tekintettek e növényre. Rengeteg problémára jelenthet megoldás csak nézzük az egyik legfenyegetőbb betegséget a RÁKOS elváltozásokat. Mint köztudott közel 200 fajtája létezik. Bizonyítottan segíti a rákos megbetegedések gyógyulási folyamatait és csökkenti a kemoterápia mellékhatásait valamint korlátozza az áttétek kialakulását.Nagyon fontos antioxidánsokat, nyomelemeket, zsírsavakat, eszenciális aminósavakat, vitaminokat, polifenolokat, rostokat,tápanyagokat tartalmaz.Ezen anyagok segítségével gyulladásgátló valamint tumor ellenes hatással bír, segítséget nyújt az emésztőrendszeri problémák széles skálájára de nem csak a gyógykezeléseknél javallott a szedése hanem  a legfontosabb a prevenció! Ha tisztában vagyok a családomban gyakran előforduló betegségeivel,  sajnos a hajlam örökölhető így tettem 1 lépés a hosszabb,egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életért.