Rengeteg embert diagnosztizálnak nap mint nap rákkal!

Az 1900-as években minden 20-ik embernél állapították meg, Az 1940-es években minden 16-ik embernél, Az 1970-es években minden 10-ik embernél, Manapság minden 3-ik ember rákos megbetegedéssel küzd.

Lehet azt mondani, hogy világméretű járvánnyá nőtte ki magát sajnos.


És hogy ezt minek köszönhetjük?

 

A rengeteg génmódosított élelmiszer,vegyszer kezelt zöldségek, gyümölcsök, a húsokban is tartósítószer van, egyre nagyobb sugárzás ér minket minden nap: mobiltelefon, Wi-Fi, telefontornyok. AZ elektromágneses sugarak, amit a tv, monitor kelt, mikrohullámú sütő. Mindenben egyre több a cukor, stresszes életmód, alváshiány… sorolhatnánk.  És ne hagyjuk ki a chemtrailt sem, amivel nap mint nap  mérgező vegyi anyagokat permeteznek, melyek megmérgezik és butítják a lakosságot.


Miért nem tesznek ellene semmit?

 


Nagyon egyszerű. A hatalmas gyógyszercégek legnagyobb bevételét a rákos megbetegedések elleni kezelések biztosítják. Épen ezért a betegek életben tartása a fontos számukra, és nem pedig a gyógyításuk, az a jó, ha visszajárnak a kezelésekre. Pontosan tudják meddig lehet mérgezni a szervezetünket.


Három rák elleni szerből kettő önmagában is rákkeltő ezért van az, hogy 20 kemoterápiával kezelt betegnél, csak 1 esetében figyelhető meg javulás. Amikor elkezdenek kezelni egy embert nagyon gyorsan figyelhető meg a szervezet leépülése, és ezt nem a rák okozza.


Dr. Robert O. Young szerint:


1.  A rák nem egy sejt, hanem egy mérgező, savas folyadék.
2.  A rákos sejt egy olyan sejt, amit az anyagcsere savjai, illetve bélsavak betegítettek meg.
3. A tumor pedig nem más, mint a szervezet védekező mechanizmusa, hogy tokba zárja a megbetegített, megmérgezett sejteket a felhalmozódott savaktól, amelyek nem távoznak a vizelettel, az izzadással, a széklettel vagy a légzéssel.
4. A tumor a szervezet megoldása arra, hogyan védje meg az egészséges sejteket, szöveteket.
5. A tumor a szervezet védekezése a folyamatos savdózis ellen.
6. A rák (jóindulatú daganat), egy olyan általános savas állapot, ami a test leggyengébb pontját támadja meg – tehát nem egy lokalizált problémáról van szó.
7. A rosszindulatú daganat okozta áttétek (metasztázis) esetén pedig olyan lokalizált savakról van szó, amelyek úgy betegítik meg a többi sejtet, mint a rohadt alma a körülötte levő egészséges almákat.
8. .Olyan nem létezik, hogy rákos sejt, olyan sejt létezik, ami valaha egészséges volt, és a savasodás következtében megbetegedett.
9.  A tumor nem maga a probléma, hanem a megoldás a többi sejt, szövet megóvására.
10.  Minden tumor tokba zárt sejteket jelent, ami ugyanúgy romlik meg, mint egy banán.
11.  Minden tumor savas folyadékban helyezkedik el. Ebből pedig ciszta képződik. A cisztát általában a tumorral hozzák összefüggésbe.
12. Az egyetlen megoldás azokra a savas folyadékokra, amelyek végeredményben arra a következményre vezetnek, amit az orvostudomány ráknak hív: lúgosítani és energiával feltölteni a testet.
13. A rák kialakulása nem genetikus! A helytelen életmód és étrend vezet el a kialakulásához. 
14. Összefoglalva: az emberi szervezet eredetileg lúgos, aztán a szervezet működésével, funkcionálásával savas állapotú lesz. 
15. A szervezet lúgosításának legjobb módja, ha természetes, lúgosító folyadékkal töltjük fel a testet.
16. A rák gyógymódja a testfolyadékok lúgosításában rejlik, nem pedig a beteg szövetek kezelésében.

Hivatkozás: http://www.vilagom.hu/az-igazsag-ezert-nem-engedik-a-rak-gyogyitasat/